Patriz Beeldend Kunstenares 

Passie voor kunst, cultuur
 

Kunst 

De inspiratiebron waaruit mijn beelden ontstaan is verbonden met het menselijk perspectief, mens, dier en natuur. In mijn kunst is sprake van een voortdurende interactie van verschillende invloeden, waarbij mijn nieuwsgierigheid mij altijd drijft tot onderzoek naar achtergronden en historie. Ik heb een sterke voorkeur voor het gebruik van traditionele materialen zoals klei, brons en een diversiteit aan metalen.

Kunst opdrachten

Voor de openbare ruimtes, bedrijven, instellingen en particulieren ontwerpt ik sculpturen, composities, wand plastieken en keramische producten in overeenstemming met de wens van de opdrachtgever in combinatie met mijn eigen creatieve visie.

Kunst geeft u bedrijf een eigen uitstraling en inspireert de werknemers. Onderzoek naar achtergronden en historie is van groot belang om een goed beeld te kunnen vormen voor het ontwerpen van een kunstwerk.

Bij mij ligt de uitdaging in het gebruik van de juiste materialen, die de kleurstelling, vormgeving en bewegelijkheid tot een totaal beeld vormen. De plaats waar het kunstobject komt te staan moet een eenheid vormen met de omgeving.